torstai 13. marraskuuta 2014

Wattbike kisat lähestyy

Tässä on nyt valmistauduttu hurjalla innolla kisoisin. En ole siis sunnuntain jalkojen jumituksen jälkeen polkenut ollenkaan. Maanantaina tanssin tangossa ja sain tehtyä jaden (kuva, ei minusta). Järkytyin vähän, kun onhan se nyt hurjaa olla tuollai pääalaspäin. Hurjailuin jälkeen opetin taas vähän wattbikea ja tankotanssiakin. Olin ollut koko päivän jotenkin ihan hyper, intoa ja energiaa täynnä.

Jade on spagaattiliike, jossa spagaatti aukeaa kohti kattoa. (lähde)
Tiistai olikin sitten maanantain vastakohta. Olin NIIN väsynyt, ettei mitään järkeä. Illalla lähdin kuitenkin kaveri kanssa vähän juoksemaan, kun oltiin sovittu tästä jo pari-kolme viikkoa sitten, kun suunnistukset loppuivat. Oli kyllä kiva hölkötellä reilu kuusi kilometria rauhallista vauhtia ja jutella mukavia. Ajattelin, että kyllä nyt uni tulisi. Vaan ei tullut. Tuli kipu päähän. Paha kipu. Horton ja rytmihäiriöitä.

Aamuun asti sitkutin kivun kanssa ja lähdin koomassa töihin. Kivusta ei olisi muuten tullut ongelmaa, mutta olin muistanut väärin lääketilanteen ja ne olivatkin loppu. Sitten, kun pääsin apteekkiin ja sain lääkityksen kohdilleen oli olo ihan ok. Väsytti vaan ihan vietävästi. Olisi pitänyt tajuta, kun kaksi edellistä päivää olivat niin laidasta toiseen ihmeellisine kuulo- ja rytmihäiriöineen ym., että kohta viedään. On vaan niin harvoin nykyään, onneksi, Hortonia eli sarjoittaista päänsärkyä, että unohtuu.

Eilisen uinti menikin sitten siihen, kun heräsin pikku päikkäreiltäni vasta kahdeksalta... Olin niin väsynyt töiden jälkeen, että totesin olevani välikuoleman tarpeessa. Tarkoitus ei siis ollut pötkähtää kuin korkeintaan tunit. Melkein kolme tuntia tuli sitten nukuttua. En tiedä mihin havahduin, koska ilman sitä olisin varmaan nukkunut ihan onnellisesti aamuun asti ja koira olisi kiittänyt. No ehkä olin unien tarpeessa. Ei edes yöunia haitannut päikkärit, koska nukahdin pari tuntia myöhemmin uudestaan välittömästi, kun pää osui tyynyyn.

Olisin kyllä voinut nukkua kellon ympäri, kun väsytti vielä niin paljon tänäkin aamuna. Ei se kolme huonoilla unilla vedettyä yötä ihan heti korjaannu. Kävin kuitenkin tanssimassa ja kyllä kannatti, niin kuin aina :) Nyt, kun olen alkanut pohtimaan ajankäyttöä jatkossa, niin torstaista pitää varmaan tehdä tanssipäivä eli niputtaa tankoilu baletin perään, koska muuten viikosta loppuu päivät. Ja tanssista en luovu!

Tänään tuli kelloonkin päivityksiä. Vihdoinkin päivittäinen aktiivisuus seuranta saatiin Polar Loopin kaltaiseksi eli voisi sanoa, että jopa selkeämmäksi. Myös allasuinti profiili tuli. Nyt saa kellosta ulos matkan, nopeuden, vetojen lukumäärän minuutissa ja uintityylit. Absolutely fantastic :D sykkeet uidessa olleet jo kivat, muttä tämä alkaa olemaan jo luksusta!

Tämän kuun aktiivisuutta

Tämän päivän aktiivisuutta
Nyt jos jaksaisi vielä vähän pakkailla, että ei olisi huomenna kauhea paniikki, kun pitää lähteä kohti Nokiaa töiden jälkeen ja lauantaina jatkaa Jyväskylään kisoihin. Harmi, kun järki ja tunteet eivät aina kohtaa. Pää vetää niin kovasti kohti tyynyä taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti