lauantai 31. toukokuuta 2014

Kesän kisat

Alkaa nyt kisakalenteri vihdoin hahmottumaan, kun saa itsensä kuntoon, vaikka antibiootit kestävät vielä keskiviikkoon, niin uskaltaa ilmoittautuakin. Vähän viimetinkaan jäi kuitenkin, kun Kiskolle taisin olla viimeisten joukossa, jotka sinne mahtui. Kuusijärvellekin päätin ilmoittautua eilen vai toissapäivänä. Vaasaan on ilmottauduttu. Sitten olisi se Pullukka Run ja Iisalmen yötriathlonia harkisten. Mesta on vaan niin pahuksen kaukana... Eiköhän siinä ole taas yhdelle kesällä ihan riittävästi kisoja, jos noilla mennään.

Ensi viikonloppuna siis starttaa jo. Vantaan Kuusijärvellä on kisat ja osallistun sprinttiin vähän niin kuin harjoituskisana kahden viikon päästä olevaan sprintin SM-kisaan, joka on Sääksjärvellä. Menen ikäsarjaani siellä, kun en omista kuin tuon aika-ajopyörän, niin sillä ei pahemmin ajella yleisessä, joka on peesivapaa kisa. 

Olen ihan hyvässä tikissä ja sietää ollakin, kun on sitä treenattukin. Tämä sairastaminen on tullut omalla tavallaa hyvään saumaan, että olen saanut levättyä tarpeeksi ja jotenkin on nyt ihan super energinen olo. Pari viikkoa on aikaa kesän pääkisaani ja silloin on varmasti hyvä. Huominen HyPy cupin duathlon varmaan kertoo tarkemmin missä mennään. Täytyy vaan toivoa, että se juoksukin sieltä tulee. On se osoittanut jo vähän merkkejä paremmasta. Tai sitten se on vain toiveajattelua...

Sairastamiseltani olen vähän urheillut, kun ei kroppa ja pää kestä tekemättömyyttä. Minusta tulee kamalan ailahteleva ja juoksen suunnileen paikoillani. Tänäänkin tehnyt vaikka mitä täällä kotona. Lihaskunto ja venyttely kuitenkin ohjelmassa.

Tiistaina pyöräilin tosiaan vähän kevyessä sateessa ja tuulessa. Hymyssä suin tuli mentyä oli se niin ihanaa päästä vihdoin ulos, vaikka oli niin karmea sää. Pitäisi polkea niskahiellä enemmän, kun se on yllättävän hyvä pyörä. Ainoa vaan mikä nyt hämäsi oli se, että kun siinä on ne napavaihteet, niin polkiessa et voi vaihtaa... Arvaa vaan muistinko sitä heti. Ja levyjarrut nappaa aika äkäsesti kiinni... No kyllä niihin sitten taas tottui. Tilattiin siihen kaposemmat renkaat niin kyllä pitäisi kulkea. Sillä voisi mennä töihin, koska se on ehkä siihen soveltuvampi, kuin kilpapyörä.

Keskiviikkona repäisin ja lähdin juoksemaan. Ai juma. Oli kylmä. Vettä satoi, mutta se tuuli. Olin ihan jäässä ja en pystynyt juoksemaan kuin 20 min. Olisi voinut kuvitella, että ilma oli pakkasen puolella sen tuulen takia. Juoksu kulki ihmeen hyvin ja kevyesti. Se keveys oli se mikä minut yllätti. Noh huomenna nähdään mikä on totuus.

Torstaina oli pakko mennä uimaan, kun perjantaina uhkasi taas viikon uintikielto, joka sieltä sitten tulikin. Taas satoi vettä ja tuuli, mutta menin seurakaverin kanssa uimaan Kuusijärveen. Vesi oli KYLMÄÄ! Eli jotain 10-15 asteista. Kaveri kaatoi puoliväkisin kuumaa vettä pukuni sisään puoli litraa ja sen kuuli kyllä koko paikka :D Mutta kun se oli kuumaa! Sitten veteen. No ensimmäiset 50 m meni vesipallouintia, kun ei voinut laittaa kasvoja veteen sattui niin paljon. Varpaat olivat lakanneet tuntumasta jo heti kättelyssä. Uitiin kuitenkin 20 min matkasta ei niin tietoa, ehkä joku hikinen 400 m. Uinti kulki, ei ahdistanut tai pelottanut. Hyvä niin. Minä lähdin siitä kotiin pelaamaan, mutta kaveri lähti vielä pyöräilemään pariksi tunniksi ja päälle vielä juoksua.

Kylmä Kuusijärvi
Perjantaina oli uusinta operaatio, joten se päivä meni sitten siihen. No, mutta kaikella on joku tarkoitus, vaikka alkuun tuntui, että miksi juuri nyt, kun pitäisi olla treenaamassa!? Pitäisi luottaa itseensä enemmän, kun ei sillä viimeisen illan kokeisiin lukemisellakaan enää mitään voita, niin ei tällä viimeisten viikkojen treenamisellakaan hirveästi :)
 
Eetun aamu ja rapsutuksia vaaditaan
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti