perjantai 11. lokakuuta 2013

Treenileiriä odotellessa

Joskus toivoo, että aika kuluisi nopeammin. Nyt on sellainen hetki. Ilmottauduin tuossa alkuviikosta Jarmo Hastin vetämälle triathlon viikonloppuleirille. Odotan sitä aivan hullun lailla. Siitä on hyvä aloittaa taas kunnon treenit. Vähän jännittää miten selviän hengissä viikonlopusta ja pitää pysyä myös terveenä... Olen tottunut menemään tällaisiin juttuihin yksin, mutta kivaa, että Salkin on lähdössä sinne myös, niin tuntee edes yhden ihmisen siellä ennestään. Sinne mahtuu kuulemma vielä, että äkkiä nyt ilmoittautumaan ;)

Tämä viikko on mennyt ihan mukavasti treenien puolesta ja toivottavasti menee jatkossakin. Eilen kävin juoksemassa 5.6 km pimeassä otsalampun kanssa. Olen vähän kyllästynyt juoksemaan noita kävelyteitä, joten päätin lähteä metsään vaellusreitin toiselle pätkälle, joka menee tästä läheltä sopivan lenkin sekin. Tällä pätkälle ei ole pitkospuita ja siksi se sopii mielestäni paremmin juoksemiseen. Soratietä/polkua enimmäkseen. Olen edelleen hämmästynyt siitä miten olen alkanut nauttimaan juoksemisestakin :) Eilen oli myös todella lämmin ilta. Oli aivan hämmästyttävä ero edelliseen parin viikon takaiseen lenkkiin, jolle meinasin jäätyä. Vaatetus oli ihan sama ja eilisellä lenkillä tuli melkein kuuma, kun pari viikkoa sitten meinasin jäätyä vaikka juoksin aika kovaa.

Tänään vielä uimaan ja sitten saan teräsmiehen kotiin vihdoinkin. Huomenna, jos on lämmin, voisi harkita pikku pyöräilyä. Ei mitään pitkää, koska pyöräily lähtee aina lapasesta vauhdin huumassa... Ensi viikosta en osaa sanoa mitään, koska lähden taas työmatkalle, tällä kertaa Itävaltaan. Ehkä uin, jos hotellilla on hyvä allas ja juoksemista voisi harkita, mutta voi olla, että ei ehdi/jaksa. Nyt ruokaa ennen pulikointia :)


Löysin kuvan, jonka olin unohtanut laitta tänne. Tasan kk sitten. Olipas vielä vihreää.

2 kommenttia:

  1. Samalle leirille minäkin olen tulossa :) Odotan myös innolla! Siellä nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa :) On kyllä kiva päästä tutustumaan oikeasti ihmisiin jotka tietää blogien ym kautta.

      Poista