keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Vähän kädetön

Ei mennyt epäilyt tankotanssin kipeyttämistä lihaksista tippaakaan väärin. Kaksi päivää mennyt nyt vähän kädettömänä. Myös vatsalihaksissa tuntuu pitkästä aikaa melkoista arkuutta. Mietin eilen päivällä vielä, että menisin illalla seuran uintivuorolla uimaan, mutta meninkin juoksemaan, kun totesin päivän mittaan, että eihän siitä uimisesta tulisi mitään, kun ei tahtonut saada autossakaan turvavyötä auki :D Ihan uskomatonta miten yhdellä lajilla voi saada koko yläkropan huutamaan näin pahasti armoa.

Olen siis taistellut lähes kaiken tekemisen kanssa. Housujen pukeminen, autolla ajaminen, kirjoittaminen, ovien avaaminen ja jopa koiran ulkoiluttainen on ollut todella hankalaa. Puristamisesta on käsivarren lihakset kipeinä ja loput on sitten vaan oman massan kannattelemisesta hellänä. Vasemmassa kyljessä on myös mukava tiimalasin muotoinen hiertymä tangosta, mutta sisäreidet eivät ole olleet niin kipeät kuin pelkäsin. Oikean jalan sääriluu on kyllä vähän arka kiipeämisestä. Ompas sitä päässyt herkistymään. Nooh sillä se lähtee millä se on tullutkin.

Vielä täysin tietämätön kylmästä
Eilinen juoksu oli kyllä paras pitkään aikaan. Ainoa vaan, että oli ihan pirun kylmä ja en tajunnut sitä ennen kuin vasta ulkona. Olin pukenut vain pitkähihaisen ja 2xu:n housut. Ensimmäisen 100 m jälkeen olin oh fek tässähän jäätyy, mutta totesin itselleni, että lisää vauhtia niin ei ehdi palella :D Kilometrin jälkeen piti vetää hihat sormiin asti, koska nakit meinasivat jäätyä irti. Siihen loppui myös sykkeiden vilkuilu mikä oli ehkä paras ratkaisu ikinä. Juoksin sen jälkeen varmaan ensimmäistä kertaa ihan vaan fiiliksen mukaan.

Juoksin 40 min ja 5,7 km keskisyke 153, mutta ei tuntunut missään vaiheessa edes pahalta. Olin melko yllättynyt tästä, kun katsoin lukemia kotona. Keskinopeuskin oli 6.47 min/km. Hämmentävän helposti meni.
 
Aurinko laskee

Rillit huurussa
Sinne mennään




 




















Tänään piti mennä pyöräilemään, mutta räntäkuurot, lämpötila ja tuuli eivät innostaneet vilukissaa, joka on kaikenlisäksi tehty vielä sokerista. Jos ei olisi väsyttänyt niin kamalasti niin olisin saattanut jopa mennäkin, mutta kolmen päivän duunissa seisomisen jälkeen jalat alkavat olemaan jo niin väsyneet alaselästä puhumattakaan. Vielä pitäisi kaksi päivää pönöttää laitekoulutuksessa. Jaksaa jaksaa...  Voisi kyllä venytellä kipeää olemustaan ja huomenna pääsee taas jalkojen rusikointiin eli hierontaan. Ja kunnon yöunet. Vähän tainneet nekin kärsiä, kun sattuu liikkuminen, niin koita nyt siinä sitten kääntää kylkeä ilman, että unet kärsii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti