keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Lepuuttelua

Ajattelin vielä maanantaina, että voisin oikeasti tehdä vähän jotain treenejä tällä viikolla. Nyt vaan tuntuu vielä keskiviikkonakin siltä, että ei jaksa. Väsyttää niin vietävästi. Ehkä en stressaa asiasta vaan otan rennosti ja menen olotilan mukaan.

Lauantaina olisi kuitenkin vielä ne seuran kisat, että kai sitä pitää käydä edes vähän pyöräilemässä jalkoja auki. Ei voi jättää väliin, koska nyt on loistava tilaisuus nähdä tapahtunut kehitys. Reitit ovat varmaan aika samat kuin Sääksin kisoissa ja kevään duathlonissa, joten pystyy vähän vertaamaan. Ja lauantaita ajatellen kävin eilen hierotuttamassa taas jalkani. Oli kyllä ihan paikallaan sen verran jumissa olivat... En voi ymmärtää miten ne ovat aina niin jumissa kaikesta venyttelystä ja lihasrelaksanteista huolimatta. Kai mussa on jotain vikaa...

Tänään voisin harkita kunnon venyttelyä. Pitäisi vaan jaksaa laittaa ruokaakin ennen sitä, vaikka tekisi mieli mennä vain nukkumaan. Kaikki kotityöt on vaan taas tekemättä, kun ei jaksa enää mitään töistä kotiin raahauduttua. Ja aikaisemmin meni kaikki aika tuolla ulkona kirmaillessa. Hups. Onneksi on koko talvi aikaa taas tehdä niitäkin. Ehkä se aika kuluu nopeammin niitä tehdessä ja ensi kesää odotellessa.


Löysin tämän hulvattoman kuvan facebookista Triathlon memes ryhmästä. Siellä oli monta muutakin jotka saivat minut nauramaan raikuvasti, koska olivat niin osuvia.

2 kommenttia:

  1. Toi kuva on niin osuva.

    Tuolla Triathlon memes-sivustolla on kyllä mahtavia kuvia. Monet naurut on sieltä saanu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kun tietää tuon tilanteen mistä kuva on niin meinasin tukehtua nauruun :'D Odotan hieman ehkä jopa kauhulla omia pitkän matkan triathloneja, että onko vastaavaa tiedossa.

      Poista