lauantai 7. syyskuuta 2013

Ihan sairasta

Selittyi sitten se kamala väsymyskin sillä, että tulin kipeäksi. Ei tässä muuten mitään, mutta jäin nyt ne seuran kisat väliin ja upean hyvät säät nyt rullailee vaan ohi minun köhiessä ja niiskuttaessa. Kuumetta ei ole, kun ei se tahdo koskaan noustakaan. Olo on kyllä näin iltaa kohden vain huonontunut ja ruokakaan ei maistu :(
 
Koirakin nauttii auringosta

Se mikä tässä tässä ärsyttää aina on se, kun ei tule kuumetta ei tule räkääkään. Nenä on vaan ihan tukossa ja on sellainen varsin äsryttävä vesinuha ja nenä vuotaa kuin rikkinäinen hana. Sitten kun alkaa tulemaan vielä verta. Ei mitenkään paljoa, yleensä, mutta aina niistäessä sen huomaa. Toivottavasti ei voi ainakaan aivastaa itselleen mitään välilevynpullistumia tai pukamia... Onneks en tosiaan ole kauhean useasti kipeä. Eihän tällaista kestä kukaan.

Nyt menee sitten taas mitä söin jne osastolle, koska eipä tässä voi oikein muutakaan. Suunnittelu asteelle lähinnä jää, kun ei tosiaan oikein uppoa mikään makuaistin puutteesta ja hengittämisen hankaluudesta johtuen.

Välipalaa
Ostin viikko sitten Fastin protein smoothiet, kun huomasin ne ohimennen kaupassa. Maisteltiin ne tänään välipalaksi. Olivat ihan kivan makuisia eli maistuivat sille mille pitkin, mutta aavistuksen liian makeita ainakin minun makuun. Vanhana pina coladan ystävänä kookos ananas upposi itseeni aika hyvin makeudesta huolimatta. Nälkä pysyi näillä helposti poissa ainakin kolme tuntia.

Tiistaina, kun kävin hieronnassa kävin myös vähän maistelemassa Herbalifen välipalajauheita Päivin luona. Päädyin herkullisen minttusuklaan ja cappuccinon jälkeen kuitenkin vanilijaan, koska se on ehkä monipuolisin sekottaa vaikka minkä kanssa. Keväällä kokeilin suklaata ja oli sekin hyvää :) Olen vain vähän sellainen, että kaipaan jatkuvaa vaihtelua syömiseeni, koska kyllästyn nopeasti ja sitten en syö kunnolla. Siksi vaihtelenkin varsinkin näitä välipaloja aika useasti. Kuukauden Skyrin syöminen aiheutti pienen yliannostuksen siitä.

Välipalajauhe, mantelivoi ja magnesiumit
Puolikas lintu
Sitten vielä tällaista "muotibloggaamista" :D Näin kynsitarroja ja ne oli niin hienoja, että piti ostaa. Ehkä nyt voi koittaa kasvattaa vähän kynsiäkin, jos jaksan. Ovat niin hankalat pitkinä. Lakatakaan en jaksa kauhean useasti ja ainakin omat kynteni alkavat liuskottua lakkaamisen takia melko nopeasti. Testaan nyt keväisestä litistymisestä kärsineeseen kynteen yhtä tarraa ilman mitään suojalakkoja. Sen takia tähän kynteen, kun siihen tulil sellainen kupru ja vekki, joka tarttuu kiinni joka paikkaan eli vähän suojaan mm. sukkahousuja.

Totesin vaan tuon kynsien kasvattamis tarpeen, kun puolet linnusta piti leikata/viilata pois, koska se oli selvästi tarkoitettu pidemmille kynsille. Koitan muistaa kertoa miten tuollainen kestää tällaisen täystuhon kynnessä, jolla ei tahdo edes kynnet kestää.

Nyt juon vielä pään täyteen teetä ja lääkettä, jos vaikka saisi tältä taudilta vähän nukuttua.

2 kommenttia:

  1. Pitääkin testata myös noita smoothieta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.fast.fi/tuotteet/protein-smoothie/ mansikka ja appelsiini-mango oli ne kaksi muuta. Kerro toki sitten omat kokemuksesi noista, koska itse en ihan ihan hirveästi innostunut makeuden takia.

      Poista